Plan your day

Plan your Day is een jaarlijks terugkerend trouwevent in de Koningshof op Urk. De nieuwste editie vindt plaats op 24 oktober 2024!

Deze beurs is een must-visit voor aanstaande bruidsparen die op zoek zijn naar inspiratie, innovatieve ideeën en professionele ondernemers in de trouwbranche om hun grote dag onvergetelijk te maken.

De Koningshof, vormt het perfecte decor voor deze feestelijke avond. Het evenement brengt een scala aan getalenteerde leveranciers uit de trouwindustrie samen, waaronder bloemisten, fotografen, cateraars, stylisten en meer. Elk aspect van het trouwproces wordt belicht, van de eerste planningsfase tot de magische huwelijksdag zelf.

Bij het betreden van de beurs worden bezoekers verwelkomd door een warme sfeer en een heerlijk welkomsdrankje. Deelnemende leveranciers presenteren hun diensten op een smaakvolle en aantrekkelijke manier, waardoor stellen een echt voorproefje krijgen van wat ze kunnen verwachten voor hun eigen bruiloft.

Een hoogtepunt van Plan Your Day is de modeshow, waarin de nieuwste trends op het gebied van bruidsjurken, herenkostuums en bruidsmeisjeskleding worden getoond. Toekomstige bruiden en bruidegoms kunnen zich laten inspireren door de prachtige ontwerpen en stijlen, terwijl ze ook de mogelijkheid hebben om direct in contact te komen met de ontwerpers.

Ontdek meer over de beurs op www.planyourday-urk.nl