THE BEATLES REVIVAL
DE KONINGSHOF – URK

‘World’s Best Beatles Tribute band’ komt op Urk!

BESTEL HIER TICKETS

The Beatles Revival is een opmerkelijke tributeband uit Tsjechië met een indrukwekkende geschiedenis van inmiddels ruim dertig jaar. Hun ongeëvenaarde muzikale vakmanschap en verbazingwekkende gelijkenis met The Beatles, hebben hen wereldwijde erkenning opgeleverd. De band heeft podia over de hele wereld betoverd, van Europa tot Amerika en zelfs Azië. Ze hebben een schare toegewijde fans verzameld die genieten van hun authentieke interpretaties van de legendarische nummers van The Beatles.

Een van hun meest gedenkwaardige optredens was tijdens de viering van de verjaardag van Queen Elizabeth, waar ze de eer hadden om voor het Britse koningshuis op te treden. Dit illustreert de buitengewone waardering voor hun muzikale talent en precisie. The Beatles Revival is niet alleen wereldwijd populair, maar ook een graag geziene gast in Nederland, waar ze jaarlijks met veel plezier optredens verzorgen. Deze ‘World’s best Beatles Tribute band’ staat zelfs mei 2024 met een eigen show in Ahoy Rotterdam! 

Als je dus een liefhebber bent van de tijdloze muziek van The Beatles en wilt genieten van een onvergetelijke avond vol hits zoals “Hey Jude,” “Let It Be,” “Twist and Shout,” “Yesterday,” “Come Together,” “A Hard Day’s Night,” en nog veel meer, nodigen we je van harte uit om met ons mee te zingen en te genieten van de magie van The Beatles Revival.

Bestel dus nu je tickets voor een avondvullend en gegarandeerd muzikaal gezellige avond op Urk of leg jezelf extra in de watten met de mogelijkheid om vooraf in De Koningshof een heerlijk tapas-diner erbij aan te schaffen.

 

BESTEL HIER TICKETS