Foodstand Princely
Salades
Gepresenteerd in schalen
Gemengde sla met spekjes, olijven, rode ui en Parmezaanse kaas
Noorse rode zalmsalade gegarneerd met diverse zeevruchten
Huzarensalade met verse vleeswaren en garnituren
Warme gerechten
Gepresenteerd in chafing-dishes
Gebakken kippendijvlees in Tandoori saus met kokosmelk
Pikante gehaktballetjes in een baconsaus met peterselie
Gemarineerd varkensvlees in milde ketjapsaus
Gebakken rijst met bosui en ei
Bijgerechten
Tuinkruidenroomboter met verse knoflook
Vers knapperig wit stokbrood
Foodstand Queenly
SOEP
Gepresenteerd in hotpot
Courgettesoep met een vleugje munt en room
Hollandse kippensoep met diverse groenten
Salades
Gepresenteerd in schalen
Gemengde sla met diverse garnituren
Warme gerechten
Gepresenteerd in chafing-dishes
Stukjes kippendij met ananas, knoflook, honing en chilisaus
Sukade van rund met een stoof van landgroenten
Zachte beenham met honing-mosterdsaus
Gemengde Hollandse groenten
Patat frites met sauzen
Bijgerechten
Gesneden wit en bruin stokbrood
Pesto, aioli en kruidenboter
Foodstand Kingly
SALADES
Gepresenteerd op schalen
Huzarensalade met verse vleeswaren en garnituren
Noorse zalmsalade met diverse zeevruchten
VLEES- EN VISGERECHTEN
Gepresenteerd in chafing-dishes
Malse kippendij in satésaus met geroosterde pinda’s
Gehaktballetjes in baconsaus met fijne garnituren
Diamanthaaspuntjes in champignon roomsaus
Zalmmootje in bearnaisesaus
WARME BIJGERECHTEN
Gepresenteerd in chafing-dishes
Groentelasagne met mediterrane kruiden
Aardappelkrieltjes met spek en ui
KOUDE BIJGERECHTEN
Roomboter en kruidenboter
Wit en bruin stokbrood
Foodstand Royal
Salades
Gepresenteerd in schalen
Salade van skin-on aardappelen met casselerrib, prei en ui, overgoten met een yoghurt-dressing
Rauwkostsalade met paprika, kaas, tomaten en komkommer, in een lichte vinaigrette
Zeevruchtensalade met gerookte zalm, krab en garnalen, in een limoen mayonaise
Koude Visspecialiteiten
Gepresenteerd op plateau
Proeverij van gerookte IJsselmeerpalingfilet, rode Noorse zalmfilet en een mousse van forel met zeevruchtengarnituur
Warme gerechten
Gepresenteerd in chafing-dishes
In rode wijn gestoofd rundvlees met spekjes en uitjes
Zacht varkensvlees in een romige stroganoffsaus
Mals kippendijvlees met bieslook-roomsaus
Aardappelgratin met ham, tomaat en kaas
Diverse kleurrijke groenten met kruiden
Bijgerechten
Molensteenbrood, bruine wereldbolletjes en brandnetelbrood
Roomboter en kruidenboter
Voorbeelden
Heerlijk eten voor elk event.
Neem contact op met onze experts.
Projectmanagers
sales@willemdeboer.nl
Salesmanager
Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl
Contact
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.