Catering & Events

Foodstands

Foodstands voor ieder evenement

7

Foodstand Princely

Salades
Gepresenteerd in schalen

Gemengde sla met spekjes, olijven, rode ui en Parmezaanse kaas
Noorse rode zalmsalade gegarneerd met diverse zeevruchten
Huzarensalade met verse vleeswaren en garnituren

Warme gerechten
Gepresenteerd in chafing-dishes

Gebakken kippendijvlees in Tandoori saus met kokosmelk
Pikante gehaktballetjes in een baconsaus met peterselie
Gemarineerd varkensvlees in milde ketjapsaus
Gebakken rijst met bosui en ei

 Bijgerechten

Tuinkruidenroomboter met verse knoflook
Vers knapperig wit stokbrood

Foodstand Queenly

SOEP
Gepresenteerd in hotpot

Courgettesoep met een vleugje munt en room
Hollandse kippensoep met diverse groenten

Salades
Gepresenteerd in schalen

Gemengde sla met diverse garnituren

Warme gerechten
Gepresenteerd in chafing-dishes

Stukjes kippendij met ananas, knoflook, honing en chilisaus
Sukade van rund met een stoof van landgroenten
Zachte beenham met honing-mosterdsaus
Gemengde Hollandse groenten
Patat frites met sauzen

Bijgerechten

Gesneden wit en bruin stokbrood
Pesto, aioli en kruidenboter

Foodstand Kingly

SALADES

Gepresenteerd op schalen
Huzarensalade met verse vleeswaren en garnituren
Noorse zalmsalade met diverse zeevruchten

VLEES- EN VISGERECHTEN

Gepresenteerd in chafing-dishes
Malse kippendij in satésaus met geroosterde pinda’s
Gehaktballetjes in baconsaus met fijne garnituren
Diamanthaaspuntjes in champignon roomsaus
Zalmmootje in bearnaisesaus

WARME BIJGERECHTEN
Gepresenteerd in chafing-dishes

Groentelasagne met mediterrane kruiden
Aardappelkrieltjes met spek en ui

 KOUDE BIJGERECHTEN

Roomboter en kruidenboter
Wit en bruin stokbrood

Foodstand Royal

Salades
Gepresenteerd in schalen

Salade van skin-on aardappelen met casselerrib, prei en ui, overgoten met een yoghurt-dressing
Rauwkostsalade met paprika, kaas, tomaten en komkommer, in een lichte vinaigrette
Zeevruchtensalade met gerookte zalm, krab en garnalen, in een limoen mayonaise

Koude Visspecialiteiten
Gepresenteerd op plateau

Proeverij van gerookte IJsselmeerpalingfilet, rode Noorse zalmfilet en een mousse van forel met zeevruchtengarnituur

Warme gerechten
Gepresenteerd in chafing-dishes

In rode wijn gestoofd rundvlees met spekjes en uitjes
Zacht varkensvlees in een romige stroganoffsaus
Mals kippendijvlees met bieslook-roomsaus
Aardappelgratin met ham, tomaat en kaas
Diverse kleurrijke groenten met kruiden

Bijgerechten

Molensteenbrood, bruine wereldbolletjes en brandnetelbrood
Roomboter en kruidenboter

Voorbeelden

Heerlijk eten voor elk event.

Neem contact op met onze experts.

Projectmanager

Jikke van der Goot: jikke@willemdeboer.nl

Projectmanager

Renate Bijdevaate: renate@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Foodstands